ПАСХАЛЬНІ СВЯТКУВАННЯ В с. ПІТУШКІВ

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!

Так повелося, що до найбільшого свята православних християн – Пасхи Господньої, всі завжди готувалися з неабияким трепетом та увагою. Зазвичай напередодні Воскресіння Христового наводиться особлива чистота і у домівках, і навколо будинків, і в храмах, і в душах віруючих людей.

Настоятель та прихожани Свято-Покровського храму с. Пітушків цьогоріч пішли ще далі. Адже окрім підготовленого храмового приміщення, присутніх на святковому богослужінні прихожан, після завершення хресного ходу, привітали учні місцевої воскресної школи. Діти виконали невеличку театралізовану виставу, поспівали святкових пісень, декламували пасхальні вірші-вітання.

Прихожани храму щиро дякують молодому священику-труженику прот. Володимиру Томашевському та його матушці Ларисі за щирі переживання, та за труди у вихованні підростаючого покоління. Сподіваємось, що милосердний Господь на многії літа благословить їх добрим здоров’ям, духовною наснагою, та мудрістю, щоб і надалі так жертовно звершувати своє місіонерське служіння на пітушківській парафії.

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ХРИСТОС!!!

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 221

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *