РОЗДІЛЕНА ПАСХАЛЬНА РАДІСТЬ

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!

Для православного християнина свято Пасхи Господньої  – це завжди заклик. Заклик до любові, жертовності, миру, терпіння, взаєморозуміння, підтримки, допомоги ближнім. Це свято виходить безмежно далеко за межі виключно кулінарного святкування. Християнин не може замкнути щиру пасхальну радість у глибині свого серця – він просто зобов’язаний цією радістю ділитися, тим самим її примножуючи.

Прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка вже другий рік поспіль у дні Воскресіння Христового діляться своєю любов’ю з хворими дітками. Протягом посту всі бажаючі мали можливість доєднатися до збору солодощів для дітей з інвалідністю.

У світлий четвер настоятель храму свящ. Василій Іванейко доставив кілька пакетів з цукерками, шоколадками, печивом та фруктовим соком до ВОЛИНСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ, та вручив цей пасхальний подарунок вихователям даного закладу. Вони, у свою чергу, посортували всі солодощі по пакетах, та передали таке своєрідне пасхальне вітання кожній дитині, котра проходить реабілітацію у лікувальному закладі.

Працівники та дітки щиро подякували священику, а через нього всім, хто долучився до такої приємної благодійної акції, та побажали, щоб у сім’ях всіх небайдужих людей ніколи не було ніяких негараздів, а завжди панували лише добре здоров’я, мир, злагода та затишок.

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ХРИСТОС!!!

Настоятель храму свящ. Василій Іванейко

Переглядів: 356

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *