«ПОДАРУЙ СИРОТІ ШКОЛУ»

Непомітно і дуже швидко добігає свого завершення літо, а з ним і тривалі шкільні канікули. Дітвора з нетерпінням і тривогою готується до початку нового навчального року… Особисто мені здається, що це особливі дні у житті школярів. Пригадую, як у дитинстві щодня по кілька разів переглядали нові канцелярські товари та інші придбані для навчання речі. Радості не було меж – такими красивими та важливими були найменші дрібнички.

Пройшли роки, закінчилася школа і наступив період з іншими причинами для радості. Такою причиною для багатьох дорослих прихожан та гостей Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка є допомога для дітей-сиріт, котрі позбавлені можливості придбати все необхідне для навчання.

Вже вкотре перед початком нового навчального року вірянам храму вдалося реалізувати акцію «ПОДАРУЙ СИРОТІ ШКОЛУ». Ціль заходу полягає у допомозі дітям-сиротам підготуватися до навчального процесу посередництвом покупки необхідного одягу, взуття, ранців, канцелярських товарів, та іншого необхідного приладдя. Дітей брали на ринок, де кожен згідно свого смаку робив покупки.

Цьогоріч спільними зусиллями прихожан та хрестоходців, що прямували до Почаївської Лаври, вдалося зібрати до школи трьох сиріт. Після молебню перед початком нового навчального року, який відбувся у день Успіння Божої Матері настоятель храму свящ. Василій Іванейко вручив дітям їхні пакунки-подарунки, та побажав, щоб доброта небайдужих людей надихала всіх на хороше навчання, мир та злагоду із оточуючими.

По завершенні богослужіння вже традиційно вся бажаюча дітвора разом зі священиком та храмовим активом мали можливість розговітися та весело і дружньо провести один день канікул на березі Хрінницького водосховища, смакуючи чудовий шашлик, уху та інші смаколики.

І наостанок…

ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ХОРОШОЇ СПРАВИ, ТА СПОДІВАЄМОСЬ, ЩО СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ І НАДАЛІ ВДАСТЬСЯ ТВОРИТИ СПРАВИ МИЛОСЕРДЯ ТА ЛЮБОВІ, ДО ЧОГО І ПОКЛИКАНІ ПРАВОСЛАВНІ ХРИСТИЯНИ.

Настоятель храму прот. Василій Іванейко

Переглядів: 61

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *