РІЧНИЦЯ ВІДКРИТТЯ ХРАМУ с. БОРЕМЕЦЬ

17 листопада у Свято-Покровському храмі с. Боремець Млинівського району відбулося соборне богослужіння з нагоди 29-ї річниці відкриття храму після періоду атеїстичного занепаду.

Божественну Літургію очолив благочинний округу прот. Василій Іванейко у співслужіння настоятеля храму прот. Петра Григорчука та прибулого духовенства з місцевого благочиння і Волинської єпархії.

Під час богослужіння було піднесено особливі молитви за мир в Українській державі.

Після Божественної Літургії відбувся хресний хід з прочитанням Євангелія.

Благочинний Млинівського округу привітав настоятеля, духовенство та усіх богомольців із знаменною подією на їхній парафії, та наголосив, що важливість  даного святкування полягає не у кількості років, а у тому, що кожна людина, перебуваючи у Божому домі має можливість проявити себе християнином, стати прикладом для оточуючих, а, відтак, спасти свою безсмертну душу. Священик закликав усіх до збереження Православної віри, та до щоденного її прояву через любов до ближніх та добрі християнські справи.

Наостанок настоятель храму прот. Петро Григорчук подякував усім присутнім за спільні молитви, та висловив сподівання, що наступного року розділити радість місцевого храму збереться ще більша кількість віруючих людей. Священик подякував ктитору храму Людмилі Сергіївні за безмежну допомогу у відновленні боремецького храму і побажав, щоб Господь сторицею нагородив її всіма земними та небесними благами.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 64

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *