АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У с. ЗОРЯНЕ

23 лютого, у день пам’яті преподобного Прохора Печерського у Свято-Володимирському храмі с. Зоряне відбулося святкове архієрейське богослужіння.

Очолив урочистості вікарій Рівненської єпархії Преосвященніший Пимен, єпископ Дубенський. Владиці співслужили благочинний Млинівського округу прот. Василій Іванейко, настоятель храму свящ. Віталій Величко та прибуле духовенство.

Перед початком богослужіння владика Пимен звершив чин освячення церковних дзвонів, які були придбані для новозбудованого храму.

Під час Божественної Літургії були піднесені особливі коліноприклонні молитви за єдність Православної Церкви та мир в Українській державі.

Після прочитання Євангелія єпископ Пимен звернувся до присутніх богомольців зі словом проповіді. Владика розповів про сучасні виклики, які стоять перед кожним християнином, та закликав усіх триматися Православної Церкви і зберігати чистоту своєї віри.

По завершенні богослужіння владика подякував настоятелю храму свящ. Віталію Величку та церковному старості за понесені труди на благо розвитку парафії.

У свою чергу настоятель висловив вдячність Преосвященнішому єпископу Пимену за спільне богослужіння та за підтримку Свято-Володимирської парафії. Священик побажав владиці доброго здоров’я, та Божої допомоги у несінні архієрейського подвигу.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 119

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *