ВЕЛИКОДНІЙ МАЙСТЕР-КЛАС

Перші весняні промені сонця тільки-тільки починають прогрівати землю, яка знову оновлюється після зимового відпочинку. Напевно, саме тому Великий піст часто називають «духовною весною». Кожен православний християнин знає, що це час і напруженої праці на нивах душі, і радісний час збору плодів покаяння. Кожен з нас проживає цей піст по-своєму. Хтось старанно вивчає найпотаємніші закутки своєї душі, хтось старається більше часу приділяти молитві, а для решти – це час милосердя і особливої уваги до ближніх.

Особливої уваги у житті дорослих завжди потребують діти. Для них все тільки починається. Вони намагаються проникнути у головний зміст Великого посту, інколи навіть досить «по-дорослому». Тому головне наше завдання допомогти їм зрозуміти основи Великого посту і головний зміст найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового.

Щоб частково наблизити дітей до Великодніх свят, прихожани і настоятель Свято-Іоанно-Богословського храму смт. Демидівка провели майстер клас по виготовленню писанок-свічок. Оскільки захід відбувався одразу після богослужіння, щоб не морити дітвору голодом, їх одразу нагодували смачним обідом. Після підкріплення тілесних сил, всі присутні приступили до майстер-класу з виготовлення свічок у яєчній шкорлупі. Звичайно, повторити досягнення відомих декораторів не вдалося, але кожен мав можливість відкрити для себе цікавий метод виготовлення оригінальної пасхальної прикраси та в силу своєї фантазії прикрасити саму свічку і підставку до неї.

Сподіваємось, що всі приємно провели час, а оригінальні свічки «hand-made» стануть окрасою дитячих великодніх кошиків.DSC_1156 DSC_1158 DSC_1161 DSC_1164 DSC_1170 DSC_1172 DSC_1173 DSC_1177 DSC_1180 DSC_1185

Переглядів: 14

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *