ПАЛОМНИЦТВО ДО ПОЧАЇВСЬКОЇ ЛАВРИ

У житті Православної Церкви особливе місце завжди займали паломництва. Змінювалися часи, вподобання, розвивався технічний прогрес, але люди у всі часи намагалися відвідувати особливо шановані святині Православного світу.

Усвідомлюючи важливість подібної богоугодної справи, прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка, протягом трьох днів 18, 19 та 21 липня 2016 року тричі здійснювали паломництво до Свято-Успенської Почаївської Лаври.  Оскільки транспорт не міг вмістити великої кількості людей, їх розділили на три групи, кожна з яких у вибраний день змогла відвідати Лавру, монастирський скит, джерело праведної Анни та Кременецький жіночий монастир.

Особливу радість від поїздки отримала група дітей. Близько 20-ти діток щиро молилися Богу, прикладалися до відвідуваних святинь, та окуналися у холодному джерелі.

Щиро сподіваємось, що по молитвах паломників, Пресвята Богородиця пошле мир та злагоду на Демидівську парафію та на державу вцілому, а підростаюче покоління благословить перед початком нового навчального року.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 116

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *