ДИТЯЧИЙ ТАБІР “БЛАГОВІСТ”

Господньою милістю у Млинівському благочинні УПЦ вдалося розпочати сезон літнього відпочинку. Вже традиційно, одразу після свята Трійці, з благословення Високопреосвященнішого Пимена, архієпископа Рівненського та Острозького, священики округу зібрали молодих прихожан на джерелі Святої Анни у с. Онишківці, Дубенського району, для участі у ПРАВОСЛАВНОМУ ДИТЯЧОМУ ТАБОРІ «БЛАГОВІСТ». Цьогорічний захід проходив у період 24-29 червня, та зібрав 130 дітей-учасників.

Як завжди дітей супроводжували священнослужителі, кухарі, лікар, запрошені гості. Для розваг на території табору постійно були батути, басейн, гойдалка, зона відпочинку з гамаками.

Кожен день таборування розпочинався та закінчувався спільною молитвою, а також ранковою зарядкою.

Обов’язковою для всіх учасників стала участь у Божественній Літургії, під час якої діти мали змогу посповідатися і причаститися Святих Христових Таїн. Крім того щодня священики спільно з дітьми прочитували уривки з Євангелія, тлумачили їх, та окремо проводили духовні бесіди.

Цьогоріч, під час майстер-класів, діти власними руками виготовляти пам’ятні речі, які згодом забрали додому: настінні годинники з фанери, ляльки-мотанки, свічки з вощини, брелки для ключів, розфарбовували сумки-шопери.

Вже традиційною розвагою для табору стала надувна гірка, на якій можна було чудово провести час.

Новинкою для учасників стала можливість з’їздити на водойму поблизу м. Кременець, та вдосталь покупатися у період денної спеки.

Звичайно, були і спортивні змагання, і імпровізована фотозона, на яку щоранку прикріплялися фото попереднього дня, і конкурс «Майстер-шеф», під час якого визначали самого талановитого кухаря, і чудовий завершальний концерт, і привітання іменинників, які відзначали день народження у вказаний період.

На завершення табору «БЛАГОВІСТ» учасники отримали пам’ятні подарунки – книгу Євангеліє та загальне фото учасників заходу.

Сподіваємось, що рік промайне швидко і в скорому часі буде можливість знову зібратися для активного та корисного відпочинку у дитячому православному таборі «БЛАГОВІСТ».

Р.S: висловлюємо щиру подяку учасникам, священикам, благодійникам, сестрам обителі, та всім, хто потрудився для хорошої справи. Хай Господь сторицею поверне усі затрати, та благословить вас миром, здоров’ям, злагодою та любов’ю.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 341

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *