МОЛОДЬ МЛИНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МОЛОДІЖНОМУ ФЕСТИВАЛІ “ФАВОР”

З 19 по 24 серпня 2024 року на базі Старосільського жіночого монастиря Волинської єпархії УПЦ відбувся молодіжний фестиваль “Фавор”.  Молодь Млинівського благочиння взяла участь у цьому фестивалі. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії УПЦ.

Фестиваль “Фавор” приурочений до свята Преображення Господнього, звідси і красномовна назва фестивалю “Фавор”. Впродовж п’яти днів православна молодь активно спілкувалась на різні теми зі священниками, розважались і, звісно, молились.

Як зазначають організатори, головною темою цьогорічного заходу обрали “Діалоги про головне”. Впродовж фестивалю порушували важливе питання побудови православної сім’ї, тверезого способу життя, правильне розуміння терміну “Церква” та ін.

Загалом захід вийшов чудовим та змістовним, відгукуються учасники. Окрім бесід молодь мала можливість проявити себе в змаганнях з улюблених видів спорту та в цікавих майстер-класах.

Закінчився захід Божественною Літургією в останній день  фестивалю, який припав на День Незалежності України та пам’ять прп. Феодора кн. Острозького. Велика кількість учасників цього дня приступила до таїнств Сповіді та Євхаристії.

“Сповнені радісних спогадів та благодатних відчуттів, молоді люди роз’їхались кожен у свій куточок нашої країни з надією про те, що наступного року в них знову буде можливість відвідати це веселе та благодатне дійство, – ділиться враженнями прот. Андрій Муляр, керівник делегації молоді від Млинівського благочиння – Учасники фестивалю щиро вдячні організаторам заходу, за всі ті щасливі моменти, які в їхнє життя внесли ці яскраві п’ять днів”.

За матеріалами сайту Рівненської єпархії УПЦ

Переглядів: 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *