ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЕ, СПАСАЙ НАС!

У всі часи православний люд з особливою шаною та любов’ю відносився до Пресвятої Богородиці. До Неї зверталися у найрізноманітніших життєвих обставинах: у радості та горі, мирі та неспокої. І Пресвята Владичиця завжди оберігала всіх, хто з чистим серцем та глибокою вірою просив Її благодатної допомоги.

З благословення Високопреосвященнішого Варфоломія, митрополита Рівненського та Острозького до Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка було принесено чудотворну ікону Богородиці «ПРИЗРИ НА СМИРЕННЯ» із Свято-Введенського монастиря м. Києва. Образ для відвідування храмів Млинівського  благочиння передав безпосередньо сам владика через благочинного округу прот. Андрія Іванейка. Тож 7 червня 2016 року прихожани та гості демидівського православного храму , відклавши всі життєві клопоти, поспішали на зустріч Богоматері.

Одразу після прибуття святого образу у храмі було відслужено молебень з акафістом Богородиці. Під час богослужіння помолилися за здоров’я всіх присутніх та попросили, щоби Матір Божа завжди оберігала від усяких негараздів місцевий храм та жителів селища. Особливі прохання прозвучали за мир та злагоду в Україні. Зі словом проповіді до присутніх звернувся благочинний, нагадавши про постійне молитовне заступництво Божої Матері за всіх, хто звертається до Неї з чистою вірою та надією у своєму серці.

Після святкового молебню відбувся хресний хід навколо храму з чудотворним образом Богородиці.

До святої ікони приклалася велика кількість людей. Тож щиро віримо, що Пречиста Богородиця вислухає незчисленні прохання, та через Свій святий образ укріпить у вірі всіх прихожан Свято-Іоанно-Богословського храму.

ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЕ, СПАСАЙ НАС!

прот. Василій Іванейко

Переглядів: 109

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *