МОЛОДЬ МЛИНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ ВІДВІДАЛА “ФАВОР”

З 16 по 21 липня 2018 року на березі мальовничого озера Тросне, що на Волині відбувся вже традиційний молодіжний фестиваль «ФАВОР». Організаторами даного заходу став молодіжний відділ Волинської єпархії УПЦ. З благословення Митрополита Рівненського та Острозького участь у фестивалі вже втретє взяли молодь та духовенства Млинівського благочиння УПЦ. Молодих людей з Млинівщини супроводжували благочинний прот. Василій Іванейко, прот. Ростислав Голубовський та прот. Володимир Томашевський.

У ході проведення молодіжного форуму організатори намагалися розкрити основну тему «Чому – Православ’я?». Тож кожного дня запрошені гості та духовенство піднімали питання Таїнств, обрядів, традицій Православної Церкви. Наприклад, архімандрит Володимир (Гапонюк) розповідав учасникам про сповідь та Причастя, прот. Олександр Колб розкривав тему традицій, та відповідав на чисельні питання молоді. Заступник голови Синодального відділу у справах молоді архімандрит Іоасаф (Перетятько) вчив учасників правильному розумінню свободи на прикладі здорового харчування та заняття спортом.

Невід’ємною частиною фестивалю вже традиційно є участь у Божественній Літургії, та Таїнстві Покаяння. Тож у четвер було звершено службу під час якої близько 50-ти молодих людей причастилися Святих Христових Таїн.

Протягом тижня всі учасники мали можливість цікаво, весело та корисно провести час – спільно молилися, грали спортивні ігри, купалися, спілкувалися біля багаття, слухали та співали пісні під гітару.

Тиждень минув дуже швидко. Хороший настрій учасникам не зіпсувала навіть дощова погода першого дня. Щиро сподіваємось, що через рік вдасться знову зустрітися зі знайомими людьми, на знайомому місці, для знайомої справи.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 468

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *