ВОСКРЕСНА ШКОЛА с. МОШКІВ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ “ПОКРОВ”

У неділю, 14 жовтня в день святкування Покрову Богородиці, у місті Луцьк відбувся перший фестиваль недільних шкіл під назвою «Покров».

Буквально за декілька днів, до проведення фестивалю, недільна школа Свято-Михайлівського храму с. Мошків отримала запрошення на це дійство. Діти дуже зраділи цій новині. Тож, по закінченню воскресної Літургії ми вирушили в дорогу. Відразу після прибуття діти мали змогу ознайомитись зі схемою фестивалю.

Відкривав дійство виступ недільної школи при Свято – Покровському храмі міста Луцька. Під час проведення фестивалю  діти могли прийняти участь у забавах та майстер – класах, яких було декілька: гончарство (виготовлення глиняних сувенірів), етно-іграшка (виготовлення іграшок з соломи), осінній віночок (виготовлення віночків з осіннього листя), скрапбукінг (виготовлення листівок), чарівна стрічка (виготовлення браслетів), українська іграшка (виготовлення іграшок з овочів та фруктів).

Також гостів частували смачним кулішем, варениками, солодкою ватою та солодощами. На завершення фестивалю всі недільні школи були нагороджені пам’ятними відзнаками та подарунками, а також, що стало несподіванкою, подарунковими сертифікатами, який дає право на екскурсію по заводі м’яких іграшок «Тигрес».

Загалом, всі присутні отримали багато нових корисних емоцій, приємних вражень, та цікавих знайомств.

Діти воскресної школи при Свято-Михайлівському храмі с. Мошків щиро дякують клірику парафії свящ. Андрію Муляру за цікаву поїздку, та бажають йому Божого благословення на звершення нових заходів.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 39

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *