ЗНОВУ ДО ШКОЛИ !!!

Для православних християн вже стало традицією перед початком нового навчального року підносити особливі молитви за діток, котрі знову сядуть за шкільні парти. Зазвичай під час Божественної Літургії діти приступають до Таїнств Сповіді та Причастя, а по її завершенні звершується особливий молебень перед початком навчання.

Прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка традиційну храмову молитву доповнили допомогою дітям-сиротам та творчим конкурсом.

Ще в кінці липня було оголошено конкурс малюнка. Участь у заході могла взяти кожна бажаюча дитина. Виконані роботи анонімно представили для голосування дорослим прихожанам храму, та обрали переможців згідно вікових категорій. Переможці отримали особливі подарунки. А всі учасники пораділи приємним сюрпризам.

Цьогоріч вже вкотре силами прихожан та гостей парафії, які на початку серпня крокували до Почаївської Лаври, знову було проведено акцію «ПОДАРУЙ СИРОТІ ШКОЛУ». Завдяки небайдужим людям четверо дітей отримали необхідну допомогу (шкільні портфелі, одяг, взуття, канцелярські товари) перед початком нового навчального року.

Щиро сподіваємось, що, з Божого благословення, діти успішно і в доброму здоров’ї розпочнуть та проведуть новий навчальний рік. А проявлені справи милосердя породять у їхніх душах християнську любов до ближнього, та бажання допомагати всім, хто цієї допомоги потребує.

Свящ. Василій Іванейко

 

Переглядів: 213

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *