ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО смт. ДЕМИДІВКА

9 жовтня престольне свято молитовно відзначали прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка.

Святкове богослужіння з благословення Високопреосвященнішого Варфоломія, Митрополита Рівненського та Острозького очолив вікарій Рівненської єпархії Преосвященніший Пимен, єпископ Дубенський у співслужінні настоятеля храму прот. Василія Іванейка та прибулого духовенства.

За Божественною Літургією були піднесені особливі молитовні прохання за мир в Українській державі та подолання хворобливої пошесті.

Співом прикрашали богослужіння хористи місцевого храму та духовенство.

У своїй проповіді владика Пимен розповів про життя та вчення апостола і євангеліста Іоанна Богослова, та закликав усіх до стояння у Православній вірі і примноження християнської любові у своїх душах.

По завершенні Літургії настоятель подякував архієрею, духовенству та всім присутнім за спільну молитву.

Особливістю цьогорічного святкування стало відкриття частини прихрамового приміщення воскресної школи. Протягом літа, за фінансової підтримки мецената Андрія Васильовича Біби, та трудами прихожан храму було проведено фасадні роботи всього приміщення, та оздоблювально-ремонтні роботи першого поверху школи-дзвіниці. Тож особливі слова подяки від настоятеля пролунали і для жертводавців та майстрів, котрі виконували ремонт.

Завершилося святкування спільною трапезою.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 358

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *