ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО ХРАМУ ПРП. СЕРАФИМА САРОВСЬКОГО СМТ. МЛИНІВ

1 серпня престольне свято відзначали прихожани храму прп. Серафима Саровського, смт. Млинів.

Щороку у святковому богослужінні бере велика кількість духовенства та мирян. Тож цьогорічне святкування не стало винятком. Божественну літургію очолив благочинний округу прот. Андрій Іванейко, якому співслужив собор районного духовенства та священики із сусідніх благочинь.

За богослужінням особливі молитви лунали за мир у нашій державі та просили благословення для усіх прихожан храму на чолі з настоятелем прот. Олександром Посільським.

Після Літургії відбувся молебень з хресним ходом навколо храму.

Приємним подарунком для присутніх став невеличкий концерт недільної школи. Діти і співали, і декламували вірші, і грали на музичних інструментах. Керівником дійства стала матушка Валентина Посільська.

По завершенні богослужіння зі словом повчання та привітання до присутніх звернувся благочинний округу, та закликав усіх до щирої віри, надії та любові. Священик подякував настоятелю храму та всім присутнім за молитву та єднання навколо Євхаристичної чаші.

У свою чергу о. Олександр висловив слова вдячності собору священнослужителів, прихожанам, хористам, гостям та благодійникам храму і побажав, щоб Господь по молитвах прп. Серафима Саровського оберігав їх від усякого зла.

Прес-служба Млинівського благочиння

 

Переглядів: 61

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *