ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО У с. СТАВРІВ

У день вшанування Архангела Михаїла та всіх небесних безплотних сил, престольне свято свого храму відзначають жителі с. Ставрів, Млинівського району. Розділити радість празника на святкове богослужіння прибув благочинний округу прот. Андрій Іванейко та духовенство благочиння.

У цей день держава згадує початок революції Гідності, тож особливі молитви були піднесені за мир та благополуччя країни, котрих так не вистачає сучасному суспільству.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся прот. Василій Кудрик. Священик коротко розповів історію вшанування, та догматичне вчення про  ангельський світ.

По завершенні Літургії відбувся хресний хід навколо храму з прочитанням Євангелія, та окропленням свяченою водою всіх віруючих.

Настоятель храму прот. Віталій Ціпкайло висловив щирі слова вдячності отцю благочинному та прибулому духовенству за духовну підтримку та молитовну єдність, та побажав у доброму здоров’ї ще багато років вшановувати пам’ять Архистратига Михаїла та всього Ангельського світу спільною молитвою у їхньому храмі.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 46

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *