СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ У с. БОРЕМЕЦЬ

18 листопада релігійна громада Свято-Покровського храму с. Боремець щороку вшановує день відкриття місцевої церкви після атеїстичного занепаду. У цьому році, з Божою допомогою, вдалося відсвяткувати 27-му річницю цієї події.

З нагоди славної дати у храмі було звершено святкову Літургію. Богослужіння очолив благочинний округу прот. Андрій Іванейко у співслужінні духовенства благочиння та гостей з Волинської єпархії. Священики з вірянами подякували Господу за можливість протягом багатьох років молитися у храмі, та попросили благословення на подальші труди у славу Христової Церкви. Також особливі прохання лунали і за мир в Українській державі.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся настоятель храму всі Волинських святих м. Луцька прот. Володимир Яцишин. Священик закликав усіх берегти Православну віру, та на її твердому фундаменті будувати та примножувати християнські чесноти, котрі являються запорукою у справі спасіння безсмертних душ.

Після Літургії було відслужено святковий молебень.

Настоятель храму прот. Петро Григорчук подякував духовенству та прихожанам за спільні молитви, та висловив сподівання, що дана пам’ятна дата буде щороку збирати все більше і більше православного люду під куполом храму. Також отець настоятель висловив слова вдячності меценату громади Михальчук Людмилі Сергіївні за різносторонню допомогу, котру вона щедро жертвує протягом багатьох років .

Завершилося святкування спільною трапезою.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 33

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *