У Рівненсько-Острозькій єпархії серед вихованців недільних шкіл проведена V олімпіада «Знавці Біблії»

olimpiada24 грудня 2016 року у Рівненсько-Острозькій єпархії серед вихованців недільних шкіл, що функціонують при храмах Рівненської єпархії Української Православної Церкви, була проведена V олімпіада «Знавці Біблії». Її мета – спонукати молоде покоління будувати власний світогляд, формувати характер та поведінку на основі християнських моральних цінностей, підвищуючи у такий спосіб інтерес до Біблії.  Церкві та державі потрібна духовно багата особистість, здатна розв’язувати актуальні питання духовно-морального змісту.

Організатор щорічної учнівської олімпіади «Знавці Біблії»  – голова єпархіального відділу релігійної освіти та катехизації, протоієрей Іоанн Дячук, настоятель Свято-Покровського храму с. Велика Омеляна.

Цьогоріч в олімпіаді «Знавці Біблії» приймали участь 18 учасників. Їх вік становив до 15 років. Різний вік учасників свідчить про те, що нам вдалося об’єднати потенціал молодих людей, щоб розв’язати проблему духовно-морального виховання сучасної молоді.

Допитливим учасниками були запропоновані тестові завдання, однакові для усіх класів. У таких спосіб перевірялися знання Святого Писання, Старого та Нового Заповітів. Результати олімпіади продемонстрували гарні знання учасників олімпіади з основ Святого Письма, тому усі отримали солодкі новорічні подарунки та грамоти за участь.

Переможців V олімпіади «Знавці Біблії» на базі Рівненсько-Острозької єпархії буде оголошено та нагороджено під час щорічного Різдвяного концерту у МПК «Текстильник».

За матеріалами сайту Рівненської єпархії УПЦ

Переглядів: 9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *