МЛИНІВЩИНА КОЛЯДУЄ

Цьогорічні Різдвяні свята стали особливими для Млинівського благочиння УПЦ. Звичайно, у всіх храмах відбувалися богослужіння, дітки та дорослі з колядою заходили до будинків своїх односельців, родичі та просто знайомі великими, дружніми компаніями мали можливість збиратися за святковими столами. Здається – все як звично. Проте…

Саме цього року у кількох парафіях округу були започатковані чудові храмові зустрічі – вечори колядок.

Подібні заходи передбачали спільне святкове богослужіння, та тривалий і чудовий переспів різдвяних піснеспівів.

Головними гостями для парафіяльних храмів став новоутворений хор духовенства Млинівського благочиння під керівництвом прот. Олександра Посільського.

Крім гостей колядували і місцеві хористи, і дітки, і просто бажаючі прихожани.

Наприклад, у селі Пітушків, за ініціативи настоятеля храму прот. Володимира Томашевського, під час вечору колядок всі присутні у храмі прихожани мали можливість переглянути чудовий вертеп у виконанні діток храмової воскресної школи.

Благочинний округу свящ. Василій Іванейко скрізь вітав прихожан з Різдяними святами, та бажав у мирі та злагоді дочекатися Різдвяних святкувань наступного року.

Наразі подібні різдвяні зустрічі відбулися у храмах сіл Пітушків, Довгошиї, Золочівка та смт. Млинів. Тож пропонуємо вашій увазі кілька фотографій з чудових, по-домашньому теплих зустрічей.

смт. МЛИНІВ

с. ПІТУШКІВ

с. ДОВГОШИЇ

с. ЗОЛОЧІВКА

Переглядів: 303

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *