СОБОРНЕ БОГОСЛУЖІННЯ У с. БОКІЙМА

3 червня, у неділю ВСІХ СВЯТИХ по-особливому святковий та молитовний настрій був у прихожан храму с. Бокійма.

Для спільної молитви віруючий люд зібрався біля каплички, де постійно відбуваються богослужіння.

Божественну Літургію очолив благочинний округи прот. Василій Іванейко. Під час богослужіння були виголошені особливі прохання по мир в Україні, про єдність Церкви, та збереження віри в душах православних людей.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся прот. Олександр Посільський. Священик розповів, що досягнення святості є ціллю життя кожного православного християнина. А прославлені Божі угодники являються реальним свідченням того, що духовного вдосконалення можна досягнути кожній людині, не залежно від її віку та соціального статусу.

Після завершення молебню, та виголошення многоліття благочинний привітав усіх присутніх з призником, та вказав на те, що і у святих Божих угодників були різного роду перипетії та негаразди. Тож подібні молитовні згадки небожителів закликають нас не падати духом, не погашати вогню віри, а смиренно, з надією на милість Божу духовно зростати заради спасіння душі.

Настоятель храму прот. Святослав Дячук подякував прибулому духовенству та прихожанам за спільні молитви і побажав усім присутнім духовного заступництва та підтримки всіх святих.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 263

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *