З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

24 серпня 2018 року, у день святкування 27-ї річниці незалежності України, у всіх храмах УПЦ, а відтак і у всіх храмах Млинівського благочиння були звершені подячні молебні за Українську державу. Священнослужителі привітали вірян із державним святом, та побажали миру, любові, терпіння та злагоди у душі кожного і у народі вцілому.

ДОРОГІ БРАТИ ТА СЕСТРИ У ХРИСТІ!

Сьогодні Україна святкує 27-ту річницю незалежності, події, що стала здійсненням споконвічної мрії наших предків. За право вільно жити на своїй землі заплачено дорогою ціною — зусиллями десятків поколінь нашого народу. Про незалежність України мріяли, за неї боролися і віддавали найдорожче — життя.

Сьогодні наша Держава переживає вкрай важкі часи, втратилось найцінніше – мирне небо над головою. І знову, як і в усі часи, Українська Православна Церква робить усе можливе для об’єднання розділених гріхом ненависті синів і дочок єдиного українського народу. Її найголовніший інструмент — молитва і любов. Адже справжня любов до Батьківщини розпочинається з любові до Бога та людей. Сьогодні тільки Господь може вказати нам шлях, як вирішити в нашій країні найболючіші суперечності і протистояння.

Сьогодні, вітаючи краян із найбільшим національним святом, зичимо кожній родині миру і злагоди, міцного здоров’я і твердості у вірі. Нехай кожен новий день буде означений світлим вчинком чи справою милосердя, а добрі діла нехай примножать славу рідної України!

З найкращими побажаннями добра, миру та любові у Христі –

Високопреосвященніший Варфоломій,

митрополит Рівненський і Острозький

та духовенство Рівненської єпархії

Переглядів: 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *