ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО МИХАЙЛІВСЬКОГО ХРАМУ с. СТАВРІВ

21 листопада у день пам’яті святого Архистратига Михаїла та всіх небесних безплотних сил, престольний празник святкували прихожани Свято-Михайлівського храму с. Ставрів.

Урочисте соборне богослужіння очолив благочинний округу прот. Василій Іванейко у співслужінні настоятеля храму прот. Віталія Ціпкайла та прибулого духовенства.

У ході Божественної Літургії було піднесено особливі молитви за миру в Українській державі, та за єдність православного люду.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся прот. Анатолій Синиця.

По завершенні Літургії було відслужено молебень із хресною ходою навколо храму. Священики прочитали Євангеліє та окропили всіх хрестоходців свяченою водою.

На завершення благочинний привітав настоятеля храму та всіх присутніх богомольців зі святом. Священика побажав, щоб кожен вийшов із храму з духовним піднесенням, та пам’яттю про те, що безплотні сили завжди супроводжують нас у земному житті. Тож християнин повинен навчитися жити так, щоб не прогнівляти їх своєю гріховною поведінкою.

У свою чергу прот. Віталій Ціпкайло подякував прибулим священикам та усім присутнім за спільну молитву, та висловив сподівання, що через рік святий архангел Михаїл знову збере всіх під куполом храму для спільної Євхаристичної молитви.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 240

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *