ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО с. МОШКІВ

21 листопада прихожани та гості Свято-Михайлівського храму с. Мошків дружно зібралися у місцевому храмі для молитовного вшанування свого небесного покровителя.

Водосвятний молебень з нагоди свята очолив клірик Волинської єпархії УПЦ прот. Іоанн Сонюк. Над головами присутніх священики прочитали Євангеліє, та окропили всіх свяченою водою.

Божественну Літургію очолив прот. Петро Крюков у співслужінні настоятеля храму свящ. Андрія Муляра, почесного настоятеля прот. Валентина Чикеренди, та прибулого духовенства. Під час богослужіння було виголошено особливі прохання за мир в Україні, єдність Православної Церкви та здоров’я і многоліття прихожан і ктиторів храму.

По завершенні Літургії відбувся хресний хід із прочитанням Євангелія та окропленням богомольців свяченою водою.

Прот. Петро Крюков привітав настоятеля та прихожан храму із празником і побажав у доброму здоров’ї, мирі та злагоді дочекатися наступного року, постійно відчуваючи молитовне заступництво архангела Михаїла і всіх небесних безплотних сил.

У свою чергу настоятель храму свящ. Андрій Муляр висловив слова вдячності прибулому духовенству та всім присутнім на богослужінні.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 72

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *