СПОВІДЬ ДУХОВЕНСТВА МЛИНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ

26 березня у Свято-Вознесенському жіночому монастирі відбулася щорічна великопісна сповідь духовенства Млинівського благочиння. Майже всі місцеві священики взяли участь у Літургіі Передосвячених Дарів, яку очолив вікарій Рівненської єпархії єпископ Дубенський Пимен. При кінці богослужіння всі присутні змогли почути повчальні слова з вуст Преосвященнішого владики.

На завершення благочинний Млинівського округу прот. Василій Іванейко спільно зі священиками привітали єпископа Пимена з річницею архієрейської хіротонії, та подякували за спільне богослужіння. Також слова вдячності пролунали і для ігумені Михаїли з сестрами обителі, і для духівника благочиння прот. Валентина Чикеренди.

Після Божественної Літургії відбулися збори духовенства благочиння, які очолив Преосвященніший владика. У ході зустрічі було розглянуто актуальні питання парафіяльного життя в умовах тиску, та заплановані видавничі проекти Рівненської єпархії. Насамкінець владика Пимен вручив фінансову допомогу священикам, у котрих захопили храми.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 356

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *