ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!

Всечесні отці, дорогі брати та сестри!!!

Із невимовною радістю вітаю Вас із Празником Празників та Торжеством із Торжеств – Світлим Христовим Воскресінням.

Свято Пасхи Господньої – це завжди надія… Свято Пасхи – це завжди радість та любов… Свято Пасхи – це торжество терпіння та перемоги над гріхом, прокляттям і смертю.

Господній промисел цьогоріч дарував нам можливість в особливих умовах святкувати день Христового Воскресіння – в умовах гонінь, несприйняття та озлобленості до всіх вірних Української Православної Церкви. Ці умови фізично складні, проте духовно – спасительні. У подібних обставинах людина має можливість проявити всі ті християнські чесноти, які Спаситель возвеличив Своїм Воскресінням. Саме зараз ми повинні по-особливому любити, радіти, терпіти, молитися та триматися Православного віровчення! У нас забирають храми – будуймо храми своєї душі! Нас поливають брудом – бережімо чистоту свого серця! Нас зневажають – виховуймо смирення та душевну простоту! Пам’ятаймо, що життя християнина – це шлях на Голгофу і лише після проходження цього шляху нас чекає славне Воскресіння у Христі Іісусі!

Щиро вітаю Вас, дорогі друзі! Хай милосердний Господь дарує всім доброго здоров’я, непідробної радості та почуття щирої вдячності Спасителю Христу. Хай вічно живі слова «ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!» – «ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!» надихають Вас до нових духовних звершень, до повноцінного життя в Іісусі Христі!

ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ХРИСТОС!!!

Благочинний Млинівського округу УПЦ

прот. Василій Іванейко

Переглядів: 133

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *