ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО ХРАМУ СЕРАФИМА САРОВСЬКОГО смт. МЛИНІВ

1 серпня Православна Церква вшановує пам’ять особливого святого – преподобного Серафима Саровського. Цей Божий подвижник відомий усім православним християнам своєю щирою вірою, любов’ю, терпінням, та безперестанною радістю. Йому належать багато висловів, котрі до цього часу стають життєвим орієнтиром майже кожній віруючій людині.

Саме на честь преподобного Серафима Саровського освячено храм УПЦ у смт. Млинів. Тож у день його молитовного вшанування прихожани та гості цього Божого дому відзначали свій престольний празник.

Очолив святкове богослужіння благочинний Млинівського округу прот. Василій Іванейко, у співслужінні благочинного 1-ї Дубенської округи прот. Сергія Новосада, настоятеля прот. Олександра Посільського та прибулого духовенства.

За Божественною Літургією молилися про мир в Україні та Церкві, а також за здоров’я усіх жертводавців і прихожан храму.

Після завершення Богослужіння відбувся святковий хресний хід.

Учні воскресної школи на чолі з матушкою Валентиною Посільською підготували красиве привітання для усіх присутніх, заспівавши кілька чудових пісень, за продекламувавши змістовні вірші.

Настоятель храму подякував усім присутнім за спільну молитву, а також висловив слова особливої вдячності благодійникам – сім’ї Стельмащуків. У знак любові та молитовної пам’яті священик подарував квіти і факсимільне видання Волинського Євангелія.

Завершилося святкування спільною трапезою, та майстер-класами для дітей.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 171

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *