ДИТЯЧИЙ ТАБІР У с. МАЛІ ДОРОГОСТАЇ

12 серпня у с. Малі Дорогостаї відбувся одноденний дитячий табір. Минулого року духовенством Млинівського благочиння УПЦ було започатковано проведення виїзних таборів, ціллю котрих було цікаве та корисне проведення часу без ґаджетів для всіх дітей-учасників. Тож, на запрошення настоятеля Свято-Покровської парафії УПЦ свящ. Олександра Ящука, цьогоріч захід було проведено на території і його приходу. Для реалізації задуму до місцевого саду прибули священики благочиння, волонтери з Луцька, та жителі села, котрі годували всіх присутніх смачною їжею.

Як і годиться, добру справу розпочали з молитви, відслуживши молебень перед початком доброї справи, по завершенні якого всіх присутніх окропили свяченою водою.

Далі – знайомство, поділ на команди, визначення вожатих, робота в загонах по вигадуванню назви та речівки, а також спільне вивчення основної пісні заходу “Літо радості”.

Вже традиційно було проведено майстер-клас, у ході якого кожен бажаючий мав можливість власноруч виготовити іграшкового ведмедика.

Цікавим для учасників став квест, де кожна команда боролася за швидше проходження маршруту та виграш призу.

У ході бесіди зі священиком дітвора мала можливість почути відповіді на питання церковної тематики, котрі їх цікавили.

Також всі бажаючі мали можливість скуштувати солодкої вати, пограти у футбол, настольні ігри. Для найменших було окреме місце з конструкторами та дитячими іграшками.

На завершення – багаття, фотоогляд табору, слова вдячності дітям та організаторам, спільна табірна пісня і прощання,  з надією на зустріч наступного року.

День пройшов швидко та цікаво. Залишається сподіватися, що він приніс трохи користі у душі та серця підростаючого покоління.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 623

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *