“ШКОЛА ПАЛАМАРІВ”

26-27 серпня у Млинівському благочинні УПЦ відбувся дитячий табір «ШКОЛА ПАЛАМАРІВ». Вже другий рік поспіль дітвора, котра задіяна у богослужіннях на парафіях зібралася у селищі Млинів на спортивній базі, щоб поновити забуті та отримати нові знання.

Цьогоріч «ШКОЛА ПАЛАМАРІВ» розглядала слідуючі теми: «Православний храм: історія, будова, символіка», та «Поведінка в храмі: обов’язки паламаря за богослужінням».

Для закріплення отриманої інформації кожна парафія отримала брошури «Послідування паламарського служіння».

Невід’ємною частиною подібних заходів є участь у Божественній Літургії, тож усі учасники відвідали богослужіння у Свято-Вознесенсьому жіночому монастирі. У ході служби кожен міг проявити свої навики: хтось паламарив, хтось співав, а хтось читав за богослужінням.

По завершенні служби учасники табору зграбували покошену траву та поливали клумби, чим трішки допомогли сестрам обителі у підготовці до престольного свята

Звичайно, не обійшлося і без дозвілля. Вже традиційно учасники мали можливість плавати на катамарані, стрибати на батуті, боротися за перемогу у футбольному матчі проти команди священиків.

Загалом – час промайнув дуже швидко та насичено. Сподіваємось, що кожен юнак протягом року буде примножувати знання та навики, а вже наступної зустрічі зможе ділитися з присутніми особистим досвідом служіння у храмі.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 184

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *