РІЧНИЦЯ ЗАСНУВАННЯ МЛИНІВСЬКОЇ ЖІНОЧОЇ ОБИТЕЛІ

29 серпня у день згадки ПЕРЕНЕСЕННЯ ІЗ ЕДЕССИ У КОНСТАНТИНОПОЛЬ НЕРУКОТВОРНОГО ОБРАЗУ ГОСПОДА ІІСУСА ХРИСТА у Свято-Вознесенському жіночому монастирі смт. Млинів відзначили 16-ту річницю заснування обителі.

Святкове соборне богослужіння очолив архім. Михаїл намісник Свято-Варваринського скита у с. Старий Корець у співслужінні благочинного Млинівського округу прот. Василія Іванейка, кліриків обителі та прибулого духовенства.

За богослужінням лунали особливі прохання за здоров’я сестер монастиря на чолі з іг. Михаїлою, та за мир в Українській державі.

По завершенні Літургії відбулася хресна хода навколо головного собору обителі із прочитанням Євангелія, та окропленням присутніх свяченою водою.

На завершення архім. Михаїл привітав усіх зі святом, та побажав через рік спільно святкувати пам’ять Нерукотворного Образу у Млинівській обителі. У свою чергу прот. Петро Набочук від імені ігумені, духовенства та сестер монастиря подякував усім за спільні молитви і закликав достойно нести звання християн кожного, хто прагне спасіння своєї душі.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 61

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *