ПРЕСТОЛЬНИЙ ПРАЗНИК с. МОШКІВ

21 листопада Свято-Михайлівська парафія УПЦ с. Мошків святкувала престольний празник.

Розділити радість свята до облаштованого молитовного будинку прибув секретар Рівненського єпархіального управління прот. Олександр Єгоров. Йому співслужили: настоятель парафії свящ. Андрій Муляр, духівник Млинівського благочиння прот. Валентин Чикеренда та прибуле духовенство. Прикрасою святкового богослужіння став спів сестер Млинівського Свято-Вознесенського жіночого монастиря.

Під час Божественної Літургії була піднесена особлива молитва за мир в Україні, любов та порозуміння серед жителів села. Також пролунали заупокійні прохання за всіх невинно убієнних православних християн, котрі загинули у новітній період історії нашої держави.

У вітальному слові о. Олександр Єгоров висловив свою підтримку настоятелю та всім вірним Православній Церкві парафіянам. Священик побажав Божого благословення у всіх благих починаннях, та успіху в організації храмового богослужбового життя.

У свою чергу свящ. Андрій Муляр щиро подякував секретарю та прибулому духовенству за розділену радість престольного свята.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 54

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *