МЛИНІВЩИНА КОЛЯДУЄ

На нашому сайті було кілька дописів, у яких розповідалося про цьогорічні Різдвяні свята на теренах православної Млинівщини. Так от…

21 січня вечір колядок відбувся у Свято-Михайлівській парафії УПЦ с. Мошків. З нагоди дійства до облаштованого молитовного будинку прибув хор духовенства Млинівського благочиння УПЦ під керівництвом прот. Олександра Посільського.

Гостей радо зустрічали настоятель парафії свящ. Андрій Муляр разом з прихожанами та гостями святкового богослужіння.

Священики звершили велику вечірню, після якої тривалий час всіх присутніх радували різдвяні колядки місцевого хору та духовенства, а також дитячі привітання.

На завершення настоятель свящ. Андрій подарував усім діткам солодкі подарунки.

Продовжилося святкування спільною трапезою.

25 січня,  у день молитовного вшанування мц. Тетяни різдвяний настрій зібрав на спільне богослужіння прихожан Різдво-Богородичної парафії УПЦ с. Ярославичі. Оскільки вже майже рік обидва сільські храми захоплені прихильниками ПЦУ, божественну Літургію звершили у пристосованому приміщенні.

Богослужіння очолив старший за хіротонією клірик благочиння прот. Петро Григорчук, у співслужінні настоятеля парафії прот. Миколая Боровського та прибулого духовенства.

По завершенні Літургії всі присутні спільно з місцевим хором мали можливість прославити Богомладенця Христа Різдвяними колядками.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 111

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *