МОЛОДЬ МЛИНІВЩИНИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У РІЗДВЯНОМУ МОЛОДІЖНОМУ ФОРУМІ

16 січня 2020 року, з благословення Високопреосвященнішого Варфоломія, митрополита Рівненського і Острозького у Городоцькому Свято-Миколаївському жіночому монастирі відбувся Різдвяний молодіжний форум Рівненської єпархії.

З 12-ти благочинь єпархії до обителі прибуло близько 200 чоловік на чолі зі священниками, які очолюють молодіжні відділи по районах.

Захід розпочався з реєстрації. Було відслужено молебень на добру справу, який звершив секретар єпархії протоієрей Олександр Єгоров. Священник привітав усіх присутніх з Різдвяними святами та Новим 2020 роком, передав благословіння правлячого владики-митрополита.

На запрошення оргкомітету на форум прибув професор КДАіС протоієрей Олексій Добош, який виступив перед молоддю з лекцією на тему «Реалії та виклики сучасного православ’я». Священники єпархії також говорили на теми святкування Різдва Христового, “Іконографія свята Різдва Христового”, «Православя і смартфони», «Важливість читання Святого Письма».

Після кожного з виступів відбувалося обговорення теми через питання-відповіді молоді та духовенства.

По завершенні роботи форуму усі учасники поїхали в місто Рівне на Різдвяний флешмоб.

Серед учасників форуму була і молодь Млинівського благочиння на чолі з прот. Володимиром Томашевським та свящ. Андрієм Муляром.

За словами учасників – всі дуже задоволені від участі у заході, отримали велику кількість цікавої та необхідної інформації, та з нетерпінням чекатимуть нових зустрічей.

За матеріалами сайту Рівненської єпархії УПЦ

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 33

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *