СПОВІДЬ ДУХОВЕНСТВА МЛИНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ УПЦ

16 березня 2020 року у Свято-Вознесенському жіночому монастирі смт. Млинова відбулася сповідь духовенства Млинівського благочиння УПЦ. Святе Таїнство звершив духівник благочиння прот. Валентин Чикеренда.

Божественну Літургію Передосвячених Дарів очолив вікарій Рівненської єпархії Преосвященніший Пимен, єпископ Дубенський. Владиці співслужили: секретар Рівненського єпархіального управління прот. Олександр Єгоров, благочинний округу прот. Василій Іванейко та прибуле духовенство. Під час богослужіння священнослужителі приступили до причастя Святих Христових Таїн.

На малому вході з благословення Високопреосвященнішого Варфоломія, митрополита Рівненського та Острозького священики округу отримали чергові богослужбові нагороди: прот. Павел Степанюк – хрест з прикрасами, свящ. Андрій Муляр – золотий наперсний хрест, свящ. Віталій Ящук – набедреник.

По завершенні Літургії Владика привітав усіх присутніх із Великим Постом, та побажав у духовній радості та ревності нести свій пастирський послух, незважаючи ні на які перепони.

У свою чергу благочинний від імені духовенства подякував єпископу Пимену за спільне богослужіння, та привітав із наступаючою річницею Архієрейської хіротонії. У знак любові та подяки священики вручили владиці пам’ятну просфору та квіти. З благословення єпископа просфору розділили між усіма присутніми в храмі богомольцями.

По завершенні богослужіння відбулися збори духовенства Млинівського благочиння, у ході яких обговорили актуальні питання церковного життя, особливості поведінки та храмової гігієни в період всеукраїнського карантину.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 116

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *