ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО с. МОШКІВ

У день пам’яті святого Архистратига Михаїла парафія с.Мошків відзначала своє престольне свято.

Напередодні, 20 листопада, настоятель храму ієрей Андрій Муляр спільно зі священиками Волинської єпархії звершили всенічне бдіння.

У сам день свята священнослужителі відслужили водосвятний молебень та Божественну Літургію. Святкове богослужіння очолив настоятель парафії с. Косрево прот. Петро Крюков у співслужінні прибулого духовенства Млинівського благочиння.  За богослужінням були піднесені молитви за мир у Церкві та державі, за зцілення хворих та за лікарів які борються з пандемією коронавірусу.

Наприкінці Літургії зі словом проповіді до парафіян звернувся клірик Свято-Вознесенського монастиря смт. Млинів прот. Петро Набочук.

По завершенні богослужіння прот. Петро Крюков привітав настоятеля та всіх прихожан зі святом, та закликав до подальшої стійкості в істинній православній вірі.

Наостанок священнослужителі разом з богомольцями звершили хресний хід від тимчасового молитовного будинку до місця будівництва нового храму.

Настоятель парафії о. Андрій Муляр подякував прибулому духовенству та парафіянам за їхні молитви та труди, які вони прикладають для будівництва Божого дому, не дивлячись на насмішки та утиски зі сторони прихильників ПЦУ.

Настоятель храму свящ. Андрій Муляр

Переглядів: 62

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *