ВЕЛИКИЙ ПІСТ – ЧАС ДОБРИХ СПРАВ

Кожен православний християнин покликаний до доброчесного життя. Ап. Павел у своєму посланні до Галатів наголошує: «Плід же духа є: любов, радість, мир, довготерпіння, благість, милосердя, віра, кротість, стриманість…» (Гал. 5: 22-23). Великий Піст – це чудовий період, коли можна покласти початок справжнього духовного життя і досягнути його початкових плодів.

Прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка протягом кількох останніх років намагаються ділитися своєю любов’ю та милосердям з людьми, які найбільше цього потребують. Тож і цьогоріч не залишилися осторонь парафіяльної традиції.

Третя поминальна субота Великого посту була оголошена настоятелем благодійною. На заупокійне богослужіння парафіяни приносили продукти з тривалим терміном придатності: макаронні вироби, крупи, олію, сухе печиво. Звичайно, не обійшлося без хліба.

По завершенні великої панахиди всі приношення були зібрані, розділені (по мірі необхідності) та передані настоятелем прот. Василієм Іванейко двом закладам догляду за літніми та немічними людьми: у Демидівський будинок престарілих та богодільню у м. Почаїв.

Сподіваємося, що дана пожертва принесе користь тим, хто її отримав, та збагатить небесну скарбницю добрих справ тих, хто її приносив від повноти люблячих сердець.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

sdr

Переглядів: 21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *