ВІДБУЛАСЯ СПОВІДЬ ДУХОВЕНСТВА МЛИНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ УПЦ

15 квітня з благословення Високопреосвященнійшого Митрополита Рівненського та Острозького Варфоломія, у Свято-Вознесенському монастирі смт. Млинів відбулася сповідь духовенства Млинівського благочиння УПЦ.

Таїнство сповіді звершив настоятель Свято-Покровського храму с. Бокійма прот. Святослав Дячук.

Божественну Літургію Передосвячених Дарів очолив вікарій Рівненської єпархії, Преосвященнійший Пимен, єпископ Дубенський. Владиці співслужили благочинний округу прот. Василій Іванейко та прибуле духовенство.

Під час богослужіння лунали піснеспіви у виконанні хорів: священиків благочиння, сестер обителі та вихованок  Городоцього духовного училища.

По завершенні Літургії єпископ Пимен подякував усім присутнім за спільну молитву. Також, користуючись нагодою, владика привітав із наступаючими ювілейними датами священиків благочиння: прот. Святослава Дячука із 35-річчям священицької хіротонії, а прот. Олександра Посільського із 15-річчям хіротонії у сан священика.

Благочинний висловив слова вдячності усьому духовенству округу, та від імені священнослужителів подякував владиці за спільну молитву, а ігумені Михаїлі з сестрами монастиря за радісний прийом у стінах обителі.

Наостанок єпископ Пимен очолив збори духовенства, у ході яких розповів про актуальні питання життя Церкви, та вручив матеріальну допомогу потребуючим священикам.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 279

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *