ПРИМНОЖЕНА ПАСХАЛЬНА РАДІСТЬ

Незважаючи на те, що Світлий тиждень вже закінчився, Пасхальна радість продовжує об’єднувати небайдужі душі та серця віруючих православних християн. За словами ап. Павла, повноцінне життя християнина має бути наповнене радістю, молитвою, та вдячністю Господу за всі Його благодіяння.

11 травня, у день Радониці, молитовної згадки всіх від віку спочилих православних християн, прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка мали можливість і помолитися в храмі за Божественною Літургією, і порадіти світлому Христовому воскресінню, і подякувати Богу. Повнота вдячності дуже часто виражається у жертовності, у готовності підставити руку допомоги нужденному, у бажанні дати привід для радості ближньому.

Вже кілька років поспіль одна із вселенських панахид, що звершуються у храмі, дає можливість подарувати трішки свого душевного тепла тим, хто цього потребує чи не найбільше – діткам з інвалідністю. З благословення настоятеля храму прот. Василія Іванейка, на панахиду приносяться солодощі: шоколадки, печиво, вафлі, соки, випічка. По завершенні богослужіння всі приношення збираються, та передаються нужденним діткам.

Цьогорічне богослужіння на Радоницю не стало виключенням: прихожани щедро відгукнулися на заклик до благодійної справи. Принесені паски та хліб було передано у комунальний заклад “Турбота” що у смт. Демидівка. А зібрані солодощі було доставлено у Волинський центр соціальної реабілітації для дітей з особливими потребами «Пролісок».

Ми розуміємо, що смаколиками неможливо реалізувати основне бажання хворих дітей і їх батьків. Ми молимось, щоб Господь укріпив їх у несінні життєвого хреста. Проте щиро віримо, що відчуття небайдужості зі сторони простих людей, дасть сили, наснаги, та радості. Справжньої Пасхальної радості – сповненої любові, добра, теплоти та жертовності.

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ХРИСТОС!!!

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 115

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *