ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ МАТУСІ

16 травня, у день пам’яті святих жінок-мироносиць, по-особливому святковий настрій панував у душах жіночої частини прихожан Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка. За Божественною Літургією всі єдиним серцем та єдиними вустами прославляли Воскреслого Христа, та вірних і люблячих Його послідовниць. А одразу по завершенні богослужіння учні прихрамової воскресної школи організували святковий концертний виступ, приурочений до дня матері, та православного «міжнародного жіночого дня».

У програмі святкового заходу були і театралізовані і пісенні виступи. Діти декламували вірші, піднімали настрій присутніх дитячими жартами. Презентували танцювальні номери. Подарували присутнім жінкам квіти та солодощі.

На завершення настоятель храму прот. Василій Іванейко подякував усім присутнім за увагу, а дітям на чолі з Копач Оксаною Валеріївною – за гарно організоване свято!

Хай милосердний Господь дарує всім жінкам доброго здоров’я, непохитної віри, безмежної любові, щирої жертовності та безперестанної радості на всіх життєвих шляхах.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 190

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *