МОЛОДЬ МЛИНІВЩИНИ НА “ФАВОРІ”

Вже традиційно протягом літа духовенство УПЦ особливо активно займається місіонерською діяльністю серед дітей та молоді. Проводяться дитячі табори, фестивалі сім’ї, молодіжні з’їзди. Усі подібні заходи покликані розкрити для учасників красу Православної віри, переосмислити життєві принципи, виправити недоліки.

Цьогоріч, з благословення Високопреосвященнішого Варфоломія, митрополита Рівненського та Острозького, молодь Млинівського благочиння УПЦ взяла участь у молодіжному фестивалі «ФАВОР», що на Волині. Відбувається захід у с. Карасин, на березі озера Тросне.

Велика кількість спікерів, духовні бесіди, детальний розбір Євангелія, запальна молодь, священики, які завжди готові вислухати, атмосферні посиденьки біля багаття, таїнство Євхаристії, яке об’єднало абсолютно всіх – це основа, на якій базувалася робота з молоддю протягом тижня з 19 по 24 липня 2021р.

Цьогорічна тема з’їзду  – “Церква –  корабель спасіння”. Відповідно, кожного дня  духовенство показувало різні аспекти церковного життя,   “найпопулярніші” помилки і, звісно, говорили про покаяння.

– “Ставлення церкви до татуювань. Позитив та негатив нанесення тату”

– ” Комп’ютерні ігри та їхній вплив на життя людини”

– “Соціальні мережі – підміна живого спілкування ”

– ” Стосунки”. Лозунг – “Ви повинні змінюватись один для одного”

– ” Проблеми сьогодння”

Ці, та багато інших тем були обговорені в ході проведення фестивалю.

Спорт – це невід’ємна частина нашого життя. Тому, багато часу молодь проводила в русі. Основи кросфіту – кожен з учасників мав змогу спробувати початкові вправи особисто. Курував даним майстер-класом Зубенко Станіслав. Загальнозагонова гра  лазертаг – не залишила осторонь нікого, всі фаворівці мали змогу показати свою фізичну підготовку та позмагатись за звання переможця . І традиційний футбольний матч, на який завітали запрошені команди з Луцька.

Окреме місце в плануванні  фестивалю зайняла Літургія. Варто зазначити, що в Богослужінні приймало участь два хори: хор священиків і хор в складі якого були лише “фаворівці” .

Кожен день відрізнявся від попереднього новими завданнями, новими знайомствами і новими перешкодами, які всі долали досить впевнено. “Фаворівський дух” ще надовго залишиться в серці відпочиваючих, які з нетерпінням чекатимуть нової зустрічі.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 143

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *