ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО У с. ЗОРЯНЕ

28 липня престольні урочистості відзначили прихожани Свято-Володимирського храму УПЦ с. Зоряне. У день, коли повнота Української Православної Церкви молитовно вшановує хрестителя Київської Русі, до місцевої церкви зібралися чимало парафіян та гостей свята, щоб, на чолі зі священнослужителями, подякувати Господу за Його святий Промисел, та вкотре молитовно підтвердити свою приналежність до Православної віри.

Святкове богослужіння очолив благочинний округу прот, Василій Іванейко у співслужінні настоятеля храму прот. Віктора Старушкевича та прибулого духовенства.

Під час Божественної Літургії молилися за мир в Україні, подолання хворобливої пошесті, та укріплення віри нашого православного народу.

По звершенні богослужіння відбувся хресний хід навколо храму.

У вітальному слові благочинний закликав усіх присутніх берегти чистоту батьківської віри, дослухатися до голосу Божого, та слідувати євангельським закликам. Священик привітав старосту храму р. Б. Володимира з днем небесного покровителя та минувшим 70-літнім ювілеєм і побажав ще багато років трудитися на благо Святої Церкви.

У відповідь настоятель прот. Віктор Старушкевич подякував духовенству та всім присутнім за спільну молитву і побажав у доброму здоров’ї дочекатися наступного року.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 63

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *