«ПОДАРУЙ СИРОТІ ШКОЛУ»

28 серпня, в день Успіння Пресвятої Богородиці у Свято-Іоанно-Богословському храмі УПЦ смт. Демидівка крім уставного торжественного богослужіння було звершено молебень для дітей перед початком нового навчального року.

Священик спільно з прихожанами просили Господа мудрості підростаючому поколінню, стійкості у вірі, натхнення та уваги до навчання і бажання здобувати нові знання. По завершенні богослужіння настоятель храму прот. Василій Іванейко благословив дітей та окропив їх свяченою водою.

Особливістю даної храмової молитви на цій парафії є те, що вже багато років перед початком нового навчального року силами небайдужих людей реалізовується благодійна акція «ПОДАРУЙ СИРОТІ ШКОЛУ». В рамках цієї акції вдається допомогти підготуватися до навчання кільком дітям-сиротам ОТГ, закупивши необхідні канцелярські товари, шкільне приладдя та одяг.

Тож і нинішній рік не став виключенням. Силами прихожан храму та хрестоходців, які йшли на початку серпня до Почаївської Лаври вдалося зібрати допомогу для ШЕСТИ ДІТЕЙ, завдяки чому вони зможуть на рівні зі всіма учнями розпочати навчання.

Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим, та бажаємо, щоб Господь нагородив кожного добрим здоров’ям, миром, злагодою та душевною радістю.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 316

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *