З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

ХРИСТОС РОЖДАЄТСЬЯ!!!

Дорогі отці, брати та сестри! Минув ще один рік нашого земного буття. Наближаючись до миті, коли календар змінить останню сторінку в році, ми звідусіль чуємо різноманітні привітання та обіцянки. Проте, з точки зору православного християнина, закінчення певного життєвого відрізку в першу чергу закликає до аналізу, до зосередженості на своєму духовному рості, до встановлення нових планів та задумів.

Яким був цей рік для парафій Млинівського благочиння УПЦ? Якщо коротко – ми прожили його гідно: залишилися вірними Єдиній, Святій, Соборній і Апостольській Церкві; в силу своїх можливостей намагалися реалізувати християнське покликання; усі дружно робили справи любові та милосердя; служили Господу і людям, та власним життям намагалися проповідувати свою віру; будували храми, освячували престоли, та паралельно зводили храми наших душ.

Сподіваємось, що цей рік був плідним в очах Божих та приніс користь нашим душам. Що попри всі труднощі та негаразди, було безліч причин для радості та вдячності Богу за Його милості і щедроти.

Наближаючись до Віфлеємської печери, кожен із нас має знайти в собі натхнення подякувати Богомладенцю та Його Пречистій Матері! Кожен має принести у дар свою любов, надію та вірність, попросити душевної радості та наснаги, щоб виховати в собі вміння «завжди радіти, безперестанно молитися та за все дякувати» (1Сол. 5:16-18)

У свою чергу, щиро дякую духовенству, чернецтву та вірянам Млинівського благочиння УПЦ за молитовну підтримку, за любов, терпіння та розуміння, за вашу віру та вірність! Хай новонароджений Іісус Христос завжди оберігає від усякого зла, та дарує у мирі і спокої прожити новий етап земного перебування.

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!!! СЛАВІМО ЙОГО!!!

Благочинний Млинівського округу прот. Василій Іванейко

Переглядів: 249

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *