РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Цьогорічні Різдвяні свята подарували віруючим людям багато радості, тепла та щастя. Хтось радів чудовій сніговій погоді, хтось милувався різноманітністю колядок, хтось торжествував на святкових богослужіннях. Зусиллями прихожан Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка різдвяну радість вкотре продовжили та примножили. Адже вже 9-й рік поспіль було реалізовано благу справу – «РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ».

З благословення Преосвященнішого Пимена, єпископа Рівненського та Острозького, захід відбувся 16 січня. В силу карантинних обмежень довелося проводити концерт на вулиці – на території Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ смт. Демидівка.

Особливістю цьогорічного заходу став лозунг «ДОБРОТА ДІТЕЙ – ДЛЯ ДІТЕЙ». Адже виступаючими колективами були учні воскресних шкіл Млинівського благочиння УПЦ.

Чудовий дитячий вертеп виконали учні воскресної школи при Свято-Покровському храмі с. Пітушків, на чолі з настоятелем прот. Володимиром Томашевським.

Недільна школа при храмі прп. Онуфрія Великого с. Мошків разом з настоятелем свящ. Андрієм Муляром радувала присутніх різдвяною виставою.

Цікаве привітання пролунало від дітей храму святителя Спиридона Триміфунського с. Малі Дорогостаї. Учні спільно з настоятелем свящ. Олександром Ящуком колядували та озвучували віршовані привітання.

Звичайно, не обійшлося і без дітей-прихожан Свято-Іоанно-Богословського храму смт. Демидівка. Вони і вітали присутніх колядою, і посівали, і, навіть, веселили.

Вже традиційно авторську пісню презентував і настоятель храму прот. Василій Іванейко.

Особливим місцем, яке зібрало біля себе бажаючих сфотографуватися, стала святкова фотозона.

Для підняття настрою і дітей і дорослих всі мали можливість скуштувати солодку вату, та зігрітися гарячим чаєм і кавою.

Новинкою у даному заході стало проведення лотереї. Всі, хто долучався до збору коштів – отримували номерок. На закінчення концерту було обрано 3 випадкові номери, власники яких отримали пам’ятні подарунки – молитвослови з псалтирем у шкіряному окладі.

Вже традиційно усіх присутніх діток порадували подарунками. Від митрополита Вишкородського і Чорнобильського Павла кожна дитина отримала настінний календар та Лаврську шоколадку, а від мецената Андрія Васильовича Біби – новорічний набір цукерок.

Ну і найголовніше. Протягом концерту присутні люди зібрали 25800 грн. Крім того 14800 грн було зібрано небайдужими жертводавцями. Тож загальна сума зібраних протягом заходу коштів склала – 40600 грн. Ці кошти були розділені між сімома хворими дітьми. Тож сума допомоги для кожного склала 5800 грн.

Щиро сподіваємось, що така спільна блага справа торкнеться кожного християнського серця, та породить багато чеснот, які стануть запорукою спасіння безсмертних душ.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 759

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *