ПРИМНОЖЕНА РІЗДВЯНА РАДІСТЬ

У період Новорічно –  Різдвяних свят 2022 року священики Млинівського благочиння УПЦ примножили радість своїх прихожан шляхом благодійності. Подібні заходи важливі тому що приносять користь різним людям: одні мають можливість з вдячністю прийняти запропоновану допомогу, інші – поділитися своєю добротою та небайдужістю.

Ще 18 грудня настоятель храму прп. Серафима Саровського смт. Млинів прот. Олександр Посільський відвідав 43 дитини Млинівської ОТГ, подарувавши зібрані прихожанами храму подарунки, солодощі, харчові пакети.

У період Різдвяних свят настоятель храму святителя Спиридона Триміфунського с. Малі Дорогостаї свящ. Олександр Ящук відвідав 5 малозабезпечених сімей парафії, та вручив дітям солодощі і фрукти. Крім того від храму було надано фінансову допомогу у сумі 5000 грн одній потребуючій сім’ї.

У с. Мошків настоятель місцевого храму на честь прп. Онуфрія Великого свящ. Андрій Муляр також завітав із колядою та подарунками до місцевої багатодітної сім’ї.

У смт. Демидівка прихожани Свято-Іоанно-Богословського храму УПЦ разом з настоятелем прот. Василієм Іванейко організували вже 9-й «РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ». У ході заходу вдалося зібрати 40600 грн., які розділили між сімома хворими дітьми по 5800 грн. Крім того всі присутні на заході діти отримали солодкі подарунки.

Настоятель Казанського храму с. Заболотинці прот. Віктор Петрусь допоміг багатодітній сім’ї Герець солодощами та вручив від храму у якості фінансової допомоги 1000 грн.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 67

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *