Блаженніший Онуфрій подякував духовенству та вірянам Рівненської єпархії

Блаженніший Онуфрій, Митрополит Київський і всієї України, висловив подяку правлячому архієрею, чернецтву, духовенству та вірянам Рівненської єпархії Української Православної Церкви за активну участь та підтримку Всеукраїнського Хресного ходу миру, любові та молитви за Україну, що проходив з 3 по 27 липня 2016 року та був приурочений Дню Хрещення Русі та 1000-літтю давньоруського чернецтва на Святій Горі Афон.

“Проведення таких важливих заходів стало можливим при Вашій підтримці та допомозі чернецтва, духовенства і вірян ввіреної Вам єпархії”, – зокрема сказано у подячному листі. – “У з’язку з цим висловлюємо Вам щирі слова вдячності та просимо передати низький уклін всім, хто долучився до проведення Всеукраїнського Хресного ходу. Ми віримо, що спільні молитви під час цих заходів прихилять Благословення Боже на усіх нас: і керівництво, і народ нашої держави”, – наголосив Блаженніший владика.

Митрополит Онуфрій також побажав  Господньої допомоги духовенству та вірянам Рівненської єпархії у подальшому служінні та земних трудах для слави Божої і блага Української держави.Безымянный

Переглядів: 11

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *