У ЗАГАТИНЦЯХ – ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО

22 травня престольний празник відсвяткували прихожани Свято-Миколаївського храму с. Загатинці.

Божественну Літургію очолив благочинний округу прот. Василій Іванейко у співслужінні настоятеля храму прот. Ростислава Голубовського та священиків-гостей.

Під час богослужіння було піднесено особливі молитви за мир в Україні, за прихожан храму, за примноження любові та терпіння у душах людей.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся прот. Миколай Товкан. Священик закликав богомольців наслідувати приклад святих Божих угодників, та втілювати у життя християнські чесноти.

По завершенні Божественної Літургії відбувся хресний хід навколо храму.

Благочинний привітав настоятеля храму і присутніх прихожан зі святом, та побажав, щоб кожен навчився хоч кільком закликам із життя святителя Миколая – творити добрі справи для ближніх, та щодня читати Священне Писання. Адже тільки у такому випадку ми маємо можливість правильно розуміти та підкорятися Божому Промислу у нашому житті.

Прот. Ростислав подякував присутнім за спільну молитву. А всім, хто потрудився у справі підготовки до престольного празника побажав Божої допомоги у благих починаннях і повернення сторицею затрачених сил та часу.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 202

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *