З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

Дорогі отці, брати та сестри Млинівського благочиння УПЦ, щиросердечно вітаю Вас із величним святом Різдва Христового та новорічними святами. У ці священні дні збулось довгоочікуване пророцтво про спасіння роду людського. Люди довго чекали пришестя Месії, але через прив’язаність до земних речей, до повсякденних турбот і клопотів, так і не змогли достойно Його зустріти. Проте прості пастушки, котрі не були обтяжені тягарем багатства, марнославства, гордості, змогли першими віддати славу новонародженому Богомладенцю.

Французький вчений, філософ Блез Паскаль говорив такі слова: «Земну науку потрібно зрозуміти,щоб її полюбити, а Божественну науку – полюбити, щоб розуміти». Можливо ми не можемо в один момент у всій повноті зрозуміти важливості свята Різдва Христового, але повинні постаратися взяти з нього все найкорисніше для нашої душі.

Святитель Іоанн Златоуст писав: «Скільки б ми не святкували Різдво, якщо Христос не народиться у наших душах – ми не будемо мати з цього ніякої користі і не зможемо відчути справжньої величі свята». Тож у ці величні дні бажаю Вам, щоб Богомладенець Іісус навчив усіх жити по-християнськи, творити добрі справи, дбати про своїх ближніх, любити рідний край. Зичу всім доброго здоров’я, миру, радості, любові, у всьому помочі  Божої, здійснення найзаповітніших мрій, та всього самого найкращого.

Благочинний прот. Василій Іванейко

Переглядів: 54

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *