З ДНЕМ АНГЕЛА, ВЛАДИКО!!!

Сьогодні, 13 липня, День тезоіменитства молитовно відзначає правлячий архієрей Рівненської єпархії — Високопреосвященнший Варфоломій, митрополит Рівненський і Острозький.

Дорогий владико! Зараз Ви є для Вашої пастви прикладом християнської любові, терпіння і повної самовіддачі справі, на яку призвав Вас Господь. Ви будите у наших серцях ті головні почуття, без яких сьогодні не обійтися жодній людині, незалежно від віку і конфесії: ВІРУ, яка допомагає зрозуміти, що ми створені Творцем для добра, НАДІЮ на спасіння в житті вічному і ЛЮБОВ, бо “той, хто в любові перебуває, перебуває в Богові, і Бог у ньому” (1Ін.4:16). З Вами легко не тільки підносити молитви у храмі, але й трудитися в ім’я укріплення Православ’я на нашій рідній землі, яку Ви так любите. Від Вас ми вчимося любити і цінувати її.

Від усього серця зичимо Вам духовної і тілесної кріпості, допомоги Божої в служінні, щоденних трудах і в усі непрості моменти Вашого архіпастирського життя, а також надійних і вірних помічників. Молимося, щоб Господь і Пресвята Богородиця молитвами і предстательством Вашого небесного покровителя — апостола Варфоломія — дарували Вам міцне здоров’я і зберегли на многая і благая літа!

З любов’ю у Господі — духовенство та віряни Рівненської єпархії

Переглядів: 44

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *