АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У с. БОРЕМЕЦЬ

19 листопада 2020 року відбулося урочисте архієрейське богослужіння у православній парафії с. Боремець. Ця дата вже більше трьох десятиліть являється знаковою для жителів села: минулого року святкували 30-ліття відновлення богослужбового життя у місцевому храмі, а цьогоріч відзначали першу річницю з початку богослужінь у храмі новому. Адже в силу того, що прихильниками ПЦУ місцевий храм було захоплено, вірні УПЦ селяни за фінансової підтримки Михальчук Людмили Сергіївни звели невеличкий новий храм на межі сіл Боремець та Підлісці, де і звершують богослужіння.

19 листопада святкове богослужіння очолив вікарій Рівненської єпархії УПЦ, єпископ Дубенський Пимен. Владиці співслужили настоятель храму прот. Петро Григорчук, благочинний округу прот. Василій Іванейко та прибуле духовенство з Києво-Печерської Лаври, Волинської, Рівненської, Житомирської та Львівської єпархій.

Під час Божественної Літургії було піднесено особливі молитви за мир в Україні, та подолання хворобливої пошесті.

По завершенні богослужіння Владика привітав усіх присутніх зі святом, та подякував настоятелю, прихожанам і благодійникам за понесені труди. У свою чергу о. Петро Григорчук від імені  всіх богомольців висловив слова щирої вдячності єпископу Пимену за спільну молитву, та духовну підтримку постраждалої парафії.

Прес-служба Млинівського благочиння УПЦ

Переглядів: 56

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *