ВІТАННЯ МИТРОПОЛИТУ ВАРФОЛОМІЮ

Уся повнота Рівненської єпархії сердечно і щиро вітають свого Архіпастиря, Високопреосвященнішого Владику Варфоломія з Днем народження та від усієї душі зичать кріпості духовних і фізичних сил, духовної бадьорості, душевного спокою і невичерпної радості у Господі і Спасителі нашому Ісусі Христі.

Дорогий наш Владико! Щиро дякуємо Вам від імені усієї Вашої пастви за Ваші щирі молитви, батьківське благословення, душевну теплоту.

У цей особливий день бажаємо Вам міцного здоров’я, душевного тепла, плідного многоліття і невичерпної милості Божої. У цей день усі Ваші чада підносять молитви за Ваше здоров’я і благоденство, щоб Спаситель і надалі укріпляв, умудряв і подавав Вам терпіння в управлінні всією повнотою нашої громади на благо Української Православної Церкви та нашої Української Держави. Нехай всемогутня десниця Божа супроводжує Вас у Вашому нелегкому архіпастирському служінні, освячуючи і благословляючи кожну мить Вашого життя.

Нехай повниться Ваша життєва дорога радісними подіями, правильними та мудрими рішеннями; здоров’я нехай завжди дозволяє Вам працювати плідно і самовіддано!

Заступництвом Цариці Небесної та усіх святих Милосердний Господь нехай збереже Вас на многая літа!

Τον δεσπότην και αρχιερέα ημών, Κύριε, φύλαττε. Εις πολλά έτη, δέσποτα!

https://rivne.church.ua/

Переглядів: 26

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *